Terug naar het overzicht #027 Alweer Feest Brouw datum:30 april 2006 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Rene van der Linden alcohol percentage:4.5 % Nederlandse categorie:I Recept naam:Tarwe-Perzik bier Recept van:E.F. de Moor klasse:V stijl:Fruit bieren Recept gegevens batch grootte:40 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:4.5 % Nederlandse categorie:I begin SG:1044 eind SG:1014 EBC (kleur):6.8 EBU (bitterheid):12.3 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Tarwemout3500 g 4 EBC Pilsmout3500 g 3 EBC Tarwe moutextract700 g Fuggles hop20 g 90 min. 4.7 α Fuggles hop12 g 60 min. 4.7 α Perziksap6 l 90 min. Bovengist5 g Van Gelder Maisch schema 37 °C52 °C63 °C75 °C78 °C20 min.15 min.45 min.25 min.2 min.