Terug naar het overzicht   Dit recept afdrukken

#79 Ginger Beer

Brouw datum:26 maart 2022
Gebrouwen door:Ernest en Ernst
alcohol percentage:2.49 %
Nederlandse categorie:III
Energie:12.7 kCal / 100ml

Recept naam:Ginger Beer
klasse:A
stijl:Fruit and Spice Beer

Recept gegevens

batch grootte:42 l.
kooktijd:60 min.
alcohol percentage:2.49 %
Nederlandse categorie:III
Energie:12.7 kCal / 100ml
begin SG:1023
eind SG:1004
EBC (kleur):1.9
Brouwhuis efficiëntie78 %

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Swaen Pilsner4 kg   1.9 EBC The Swaen (Netherlands)
Cinnamon Stick27 g 5 min.    
Lemons10 stuks 5 min.    
gember4000 g    
kruidnagel2.2 g    
gember slurrie1000 ml      

Maisch schema

70 °C
60 min.