Terug naar het overzicht Dit recept afdrukken #79 Ginger Beer Brouw datum:26 maart 2022 Gebrouwen door:Ernest en Ernst alcohol percentage:2.49 % Nederlandse categorie:III Energie:12.7 kCal / 100ml Recept naam:Ginger Beer klasse:A stijl:Fruit and Spice Beer Recept gegevens batch grootte:42 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:2.49 % Nederlandse categorie:III Energie:12.7 kCal / 100ml begin SG:1023 eind SG:1004 EBC (kleur):1.9 Brouwhuis efficiëntie78 % Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Swaen Pilsner4 kg 1.9 EBC The Swaen (Netherlands) Cinnamon Stick27 g 5 min. Lemons10 stuks 5 min. gember4000 g kruidnagel2.2 g gember slurrie1000 ml Maisch schema 70 °C60 min.