Terug naar het overzicht #074 BierMast (er) Brouw datum:24 februari 2019 Gebrouwen door:DTH-leden & Ernst de Moor alcohol percentage:3.94 % Nederlandse categorie:II Energie:22.8 kCal / 100ml Recept naam:Single hop Session IPA klasse:C stijl:American IPA Recept gegevens batch grootte:45 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:3.94 % Nederlandse categorie:II Energie:22.8 kCal / 100ml begin SG:1039 eind SG:1009 EBC (kleur):7.2 EBU (bitterheid):55.2 Brouwhuis efficiëntie82 % Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier GreenSwaen Ale4.5 kg 3.6 EBC The Swaen (Netherlands) Munich0.8 kg 7.6 EBC BestMalz (Germany) Arsegan Amber0.45 kg 22.8 EBC Arsegan (Netherlands) Caraamber0.38 kg 36 EBC Weyermann (Germany) Carapils/Carafoam0.38 kg 2 EBC Weyermann (Germany) Carared0.38 kg 24.1 EBC Weyermann (Germany) Mosaic65 g 60 min. 11.96 α Azacca60 g 1 min. 11.9 α Azacca140 g Dry Hop 7 dag 11.9 α American Oak Cubes, Medium Toast62 g Secondary Safale American2 pakje Fermentis Maisch schema 62 °C72 °C72 °C78 °C45 min.10 min.30 min.15 min.