Terug naar het overzicht #073 Stout Biest Brouw datum:25 augustus 2018 Gebrouwen door:Ernst de Moor en Ernest ter Kuile alcohol percentage:6.43 % Nederlandse categorie:S Energie:39.7 kCal / 100ml Recept naam:Milk stout klasse:B stijl:Sweet Stout Recept gegevens batch grootte:45 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:6.43 % Nederlandse categorie:S Energie:39.7 kCal / 100ml begin SG:1069 eind SG:1020 EBC (kleur):32 EBU (bitterheid):6.1 Brouwhuis efficiëntie82 % Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier German Pilsner Malt4.9 kg 1.3 EBC German Pale Ale Malt3.25 kg 1.8 EBC Belgian Vienna Malt1.6 kg 3.5 EBC Sugar - Lactose0.7 kg German CaraAmber0.45 kg 27 EBC UK Black Malt0.375 kg 540 EBC Belgian Special B0.35 kg 147 EBC Chocolade 8000.25 kg 337.8 EBC UK Black Malt0.23 kg 540 EBC UK Golding64.6 g Mash 0 min. 5.93 α UK Fuggle13 g Mash 0 min. 5.68 α Wyeast 1318-London Ale III135 ml Maisch schema 62 °C72 °C72 °C78 °C45 min.10 min.30 min.15 min.