Terug naar het overzicht #070 Knoest Brouw datum:04 maart 2017 Gebrouwen door:Ernest en Ernst alcohol percentage:7.6 % Nederlandse categorie:S Energie:65.7 kCal / 100ml Recept naam:Biscuit Honey Scotch Ale Recept van:Ernst de Moor klasse:D stijl:Scotch Ale Recept gegevens batch grootte:45 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:7.6 % Nederlandse categorie:S Energie:65.7 kCal / 100ml begin SG:1064 eind SG:1012 EBC (kleur):23.0 EBU (bitterheid):34.0 Brouwhuis efficiëntie82 % Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Palemout10 kg 7 EBC Honey Biscuit mout2 kg 85 EBC The Swaen © Black UK Golding100g 60 min. 5.2 α Van der Kooy Jubbega UK Golding30g 15 min. 5.5 α Van der Kooy Jubbega Medium toast eiken65 g Van der Kooy - Jubbega Mangrove Jack's Empire Ale (m15)2 zakjes Maisch schema 69 °C78 °C90 min.5 min.