Terug naar het overzicht #062 Zilveren Toost Brouw datum:16 maart 2014 Gebrouwen door:Rene van der Linden & Ernst de Moor alcohol percentage:6.3 % Nederlandse categorie:S Energie:63.5 kCal / 100ml Recept naam:Perzikbier Recept van:Ernst de Moor klasse:C stijl:Fruit bieren Recept gegevens batch grootte:55 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:6.3 % Nederlandse categorie:S Energie:63.5 kCal / 100ml begin SG:1064 eind SG:1019 EBC (kleur):17.9 EBU (bitterheid):10.8 Brouwhuis efficiëntie90 % Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout6.6 kg 3 EBC Tarwemout4.4 kg 4 EBC Munichmout (15 EBC)670 g 15 EBC East Kent Goldings20 g 60 min. 6 α Hallertau Perle16 g 60 min. 9.4 α Perziksap10.5 l Saflager korrelgist S-33 2 zakjes Maisch schema 62 °C72 °C78 °C30 min.45 min.5 min.