Terug naar het overzicht #057 AnjaNast Brouw datum:27 oktober 2012 Gebrouwen door:Wouter, Joël en Ernst. alcohol percentage:6.5 % Nederlandse categorie:I Energie:60.0 kCal / 100ml Recept naam:AnjaNast Recept van:Ernst de Moor klasse:A stijl:Fruit bieren Recept gegevens batch grootte:45 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:6.5 % Nederlandse categorie:I Energie:60.0 kCal / 100ml begin SG:1059 eind SG:1012 EBC (kleur):18.0 EBU (bitterheid):8.6 Brouwhuis efficiëntie85 % Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout6 kg 3 EBC Tarwemout4 kg 4 EBC Munichmout (20 EBC)600 g 20 EBC Hallertau Perle25 g 60 min. 7.8 α Saflager korrelgist S-33 22 g Ananas1728 g Albert Heijn Puur en Eerlijk Perziksap3 l. Maisch schema 62 °C72 °C78 °C30 min.45 min.10 min.