Terug naar het overzicht

#057 AnjaNast

Brouw datum:27 oktober 2012
Gebrouwen door:Wouter, Joël en Ernst.
alcohol percentage:6.5 %
Nederlandse categorie:I
Energie:60.0 kCal / 100ml

Recept naam:AnjaNast
Recept van:Ernst de Moor
klasse:A
stijl:Fruit bieren

Recept gegevens

batch grootte:45 l.
kooktijd:60 min.
alcohol percentage:6.5 %
Nederlandse categorie:I
Energie:60.0 kCal / 100ml
begin SG:1059
eind SG:1012
EBC (kleur):18.0
EBU (bitterheid):8.6
Brouwhuis efficiëntie85 %
Water typeHoofddorp

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout6 kg   3 EBC  
Tarwemout4 kg   4 EBC  
Munichmout (20 EBC)600 g   20 EBC  
Hallertau Perle25 g 60 min. 7.8 α  
Saflager korrelgist S-33 22 g      
Ananas1728 g     Albert Heijn Puur en Eerlijk
Perziksap3 l.      

Maisch schema

62 °C72 °C78 °C
30 min.45 min.10 min.