Terug naar het overzicht #056 Anesthesist Brouw datum:01 juli 2012 Gebrouwen door:Arjan, Ernest en Ernst alcohol percentage:9.2 % Nederlandse categorie:S Energie:74.6 kCal / 100ml Recept naam:Oosterse Kruiden Quadrupel Recept van:Arjan, Ernest en Ernst klasse:D stijl:Quadruple Recept gegevens batch grootte:40 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:9.2 % Nederlandse categorie:S Energie:74.6 kCal / 100ml begin SG:1077 eind SG:1010 EBC (kleur):27.0 EBU (bitterheid):36.2 Brouwhuis efficiëntie75 % Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout11 kg 3 EBC Cara Munichmout (100 EBC)1 kg 100 EBC Chocolademout (800 EBC)211 g 800 EBC Rietsuiker1000 g Boekweithoning450 g Rozemarijn (Hoofddorp) Hallertau Perle38 g 60 min. 9.4 α Hallertau Perle25 g 60 min. 7.8 α US Galena25 g 13.0 α Salemblaadjes30 g 60 min. Toko Kardemon30 korreltjes 15 min. Korianderblad5 g 15 min. Albert Heijn Madame Jeanette pepers2 gr. 1 kl. fijngesneden 15 min. Valeriaan5 g gemalen 1 min. Rozemarijn (Hoofddorp) Djeroek Poeroet10 g Toko Maisch schema 62 °C72 °C78 °C30 min.45 min.10 min.