Terug naar het overzicht #054 Betty Bloost Brouw datum:10 maart 2012 Gebrouwen door:Andy Visser en Ernst de Moor alcohol percentage:5.8 % Nederlandse categorie:S Energie:50.6 kCal / 100ml Recept naam:Irish Red Recept van:Ernst de Moor klasse:A stijl:Irish Red Ale Recept gegevens batch grootte:50 l. kooktijd:75 min. alcohol percentage:5.8 % Nederlandse categorie:S Energie:50.6 kCal / 100ml begin SG:1051 eind SG:1010 EBC (kleur):31.0 EBU (bitterheid):25.6 Brouwhuis efficiëntie84 % Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout10 kg 3 EBC Caramout (25 EBC)150 g Challenger58 g 75 min. 7.8 α East Kent Goldings8 g 75 min. 7.8 α East Kent Goldings50 g 10 min. 7.8 α Nottingham korrelgist22 g Maisch schema 67 °C78 °C90 min.5 min.