Terug naar het overzicht #046 Ezelenbok Brouw datum:26 juni 2010 Gebrouwen door:Besturen 't Wort Wat en KWBG alcohol percentage:7.5 % Nederlandse categorie:S Energie:68.8 kCal / 100ml Recept naam:SNAB Ezelenbok Recept van:Peter Wester klasse:D stijl:Bokbier Recept gegevens batch grootte:120 l. kooktijd:64 min. alcohol percentage:7.5 % Nederlandse categorie:S Energie:68.8 kCal / 100ml begin SG:1070 eind SG:1014 EBC (kleur):88.0 EBU (bitterheid):35.0 Brouwhuis efficiëntie63 % Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Munichmout (15 EBC)26161 g 15 EBC Pilsmout2289 g 3 EBC Cara Munichmout (120 EBC)3761 g 120 EBC Chocolademout (800 EBC)491 g 800 EBC Hallertau Perle212 g 64 min. 8 α Saaz hop100 g 1 min. 2.5 α Safale korrelgist S-0423 g Maisch schema 52 °C63 °C72 °C80 °C2 min.40 min.15 min.5 min.