Terug naar het overzicht #044 Zomergast Brouw datum:17 januari 2010 Gebrouwen door:Ernst de Moor en René van der Linden alcohol percentage:6.6 % Nederlandse categorie:S Energie:68.0 kCal / 100ml Recept naam:Tarwe-Perzik bier DTH Recept van:E.F de Moor klasse:A stijl:Fruit bieren Recept gegevens batch grootte:50 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:6.6 % Nederlandse categorie:S Energie:68.0 kCal / 100ml begin SG:1068 eind SG:1018 EBC (kleur):9.0 EBU (bitterheid):14.0 Brouwhuis efficiëntie80 % Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout6 kg 3 EBC Tarwemout5 kg 4 EBC Hallertau Perle36 g 90 min. 6 α Hallertau Perle14 g 5 min. 9 α Perziksap9l Standaard bovengist Maisch schema 46 °C62 °C72 °C78 °C10 min.20 min.20 min.5 min.