Terug naar het overzicht #040 Porter's Dorst Brouw datum:04 april 2009 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:7.0 % Nederlandse categorie:S Recept naam:Robust Porter Recept van:Ernst de Moor klasse:D Recept gegevens batch grootte:40 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:7.0 % Nederlandse categorie:S begin SG:1069 eind SG:1019 EBC (kleur):35.4 EBU (bitterheid):32.5 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Palemout10.000 g 7 EBC Aromamout (150 EBC)1000 g 150 EBC Chocolademout (800 EBC)630 g 800 EBC Zwarte mout (1400 EBC)100 g 1400 EBC Fuggles hop100 g 90 min. 4.1 α Safale korrelgist S-0411 g Maisch schema 57 °C67 °C80 °C15 min.90 min.5 min.