Terug naar het overzicht #035 Terrorgist Brouw datum:09 december 2007 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:5.3 % Nederlandse categorie:I Recept naam:Korianderbock 2 Recept van:Ernst de Moor klasse:B Recept gegevens batch grootte:43 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:5.3 % Nederlandse categorie:I begin SG:1061 eind SG:1025 EBC (kleur):16.5 EBU (bitterheid):32.4 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout8000 g 3 EBC Tarwemout2000 g 4 EBC Roggemout1000 g 6 EBC Cara Munichmout (100 EBC)800 g 100 EBC Chocolademout (800 EBC)200 g 800 EBC Hallertau Perle18 g 90 min. 7.5 α Hallertau Perle36 g 60 min. 7.5 α Hallertau Perle32 g 2 min. 7.5 α Korianderzaad30 g 10 min. Bovengist5 g Van Gelder Maisch schema 37 °C55 °C63 °C73 °C78 °C min. min. min. min. min.