Terug naar het overzicht #029 Rijsterbij (3) Brouw datum:01 juli 2006 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:6.1 % Nederlandse categorie:I Recept naam:Rijsterbij 3 Recept van:E.F. de Moor klasse:A stijl:Pils Recept gegevens batch grootte:35 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:6.1 % Nederlandse categorie:I begin SG:1049 eind SG:1006 EBC (kleur):5.4 EBU (bitterheid):30.3 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout6000 g 3 EBC Surinaamse rijst2000 g Fuggles hop90 g 60 min. 4.5 α Bovengist5 g Van Gelder Maisch schema 45 °C55 °C63 °C72 °C78 °C15 min.30 min.60 min.30 min.5 min.