Terug naar het overzicht #022 Uit Amber Geperst Brouw datum:24 april 2005 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:8.8 % Nederlandse categorie:S Recept van:E.F. de Moor klasse:C stijl:Triple Recept gegevens batch grootte:40 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:8.8 % Nederlandse categorie:S begin SG:1084 eind SG:1022 EBC (kleur):24.9 EBU (bitterheid):21.5 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout12.600 g 3 EBC Cara Munichmout (120 EBC)82 g 120 EBC Rietsuiker2000 g Fuggles hop65 g 90 min. 4.5 α Hallertau Perle20 g 10 min. 4.1 α Bovengist5 g Van Gelder Maisch schema 65 °C80 °C90 min.10 min.