Terug naar het overzicht #020 Zomer Feest Brouw datum:22 januari 2005 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Rene van der Linden alcohol percentage:5.1 % Nederlandse categorie:I Recept van:E.F. de Moor klasse:V stijl:Fruit bieren Recept gegevens batch grootte:25 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:5.1 % Nederlandse categorie:I begin SG:1050 eind SG:1014 EBC (kleur):6.8 EBU (bitterheid):12.3 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout2500 g 3 EBC Tarwemout2500 g 4 EBC Roggemout500 g 6 EBC Hallertau Perle15 g 90 min. 4.1 α Hallertau Perle8 g 60 min. 4.1 α Hallertau Perle8 g 15 min. 4.1 α Bovengist5g Van Gelder Maisch schema 37 °C52 °C63 °C75 °C78 °C20 min.15 min.45 min.25 min.2 min.