Terug naar het overzicht #018 Porter's Dorst Brouw datum:21 december 2004 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:6.2 % Nederlandse categorie:S Recept naam:Robust Porter Recept van:E.F. de Moor klasse:D stijl:Porter Recept gegevens batch grootte:25 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:6.2 % Nederlandse categorie:S begin SG:1065 eind SG:1016 EBC (kleur):102.1 EBU (bitterheid):37.2 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout6290 g 3 EBC Cara Munichmout (100 EBC)1000 g 100 EBC Chocolademout (800 EBC)500 g 800 EBC Zwarte mout (1400 EBC)80 g 1400 EBC Northern Brewer10 g 90 min. 9 α Saaz hop40 g 90 min. 3.6 α Hallertau Perle10 g 90 min. 3.9 α Fuggles18 g 90 min. 4.5 α Standaard bovengist5g Maisch schema 57 °C68 °C80 °C15 min.90 min.5 min.