Terug naar het overzicht #015 Korianderherfst Brouw datum:19 september 2004 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:6.0 % Nederlandse categorie:I Recept van:E.F. de Moor klasse:B stijl:Bokbier Recept gegevens batch grootte:20 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:6.0 % Nederlandse categorie:I begin SG:1062 eind SG:1020 EBC (kleur):42.5 EBU (bitterheid):32.4 Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout4000 3 EBC Tarwemout1000 4 EBC Roggemout500 6 EBC Cara Munichmout (100 EBC)440 100 EBC Chocolademout (800 EBC)100 800 EBC Hallertau Perle18 90 min. 3.9 α Hallertau Perle36 60 min. 3.9 α Hallertau Perle18 2 min. 3.9 α Standaard bovengist Maisch schema 37 °C55 °C63 °C73 °C78 °C30 min.30 min.45 min.30 min.5 min.