Terug naar het overzicht #014 Roggerst Brouw datum:04 juli 2004 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile alcohol percentage:6.0 % Nederlandse categorie:S Recept van:E.F. de Moor klasse:V stijl:Fantasie bier Recept gegevens batch grootte:25 l. kooktijd:90 min. alcohol percentage:6.0 % Nederlandse categorie:S begin SG:1065 eind SG:1023 EBC (kleur):0.0 EBU (bitterheid):0.0 Water typeHoofddorp Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Pilsmout4840 g 3 EBC Roggemout2500 g 6 EBC Hallertau Perle50 g 90 min. 3.9 α Hallertau Perle10 g 5 min. 3.9 α Standaard bovengist Maisch schema 36 °C47 °C54 °C63 °C73 °C78 °C20 min.10 min.10 min.40 min.20 min.5 min.