Terug naar het overzicht

#010b Druivenoogst

Brouw datum:25 oktober 2003
Gebrouwen door:Ernst de Moor & Ernest ter Kuile
alcohol percentage:5.5 %
Nederlandse categorie:I

Recept naam:Pale Ale
klasse:V
stijl:Fruit bieren

Recept gegevens

batch grootte:25 l.
kooktijd:60 min.
alcohol percentage:5.5 %
Nederlandse categorie:I
begin SG:1050
eind SG:1012
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout328 g   3 EBC  
Palemout5000 g   7 EBC  
Druivensap5.75 l      
Hallertau Perle48 g 60 min. 6.6 α  
Fuggles16 g 20 min. 4.5 α  
Wijngist10 g      

Maisch schema

52 °C63 °C75 °C78 °C
15 min.45 min.25 min.2 min.