Terug naar het overzicht

#007 Proost

Brouw datum:12 april 2003
Gebrouwen door:Ernst de Moor & Arnoud van Delden
alcohol percentage:6.0 %
Nederlandse categorie:I

Recept naam:Proost
Recept van:E.F. de Moor
klasse:A
stijl:Pale Ale

Recept gegevens

batch grootte:10 l.
kooktijd:90 min.
alcohol percentage:6.0 %
Nederlandse categorie:I
begin SG:1050
eind SG:1008
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Pilsmout5143 g.   3 EBC  
Vienna mout1646 g.   8 EBC  
Klaverhoning200 g.      
Surinaamse rijst500 g.      
Saaz hop84 g. 90 min. 4 α  
Wyeast 2565 Kölsch1 zakje      

Maisch schema

50 °C63 °C
30 min.60 min.