Terug naar het overzicht #003 Bokkig Meigerst Brouw datum:23 november 2002 Gebrouwen door:Ernst de Moor & Sander van Ierschot alcohol percentage:8.4 % Nederlandse categorie:S Recept naam:Meibock Recept van:'t Wort Wat klasse:C stijl:Meibok Recept gegevens batch grootte:20 l. kooktijd:60 min. alcohol percentage:8.4 % Nederlandse categorie:S begin SG:1070 eind SG:1022 EBC (kleur):0.0 EBU (bitterheid):0.0 Ingrediënten ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier Munichmout (15 EBC)3000 g. 15 EBC Pilsmout2400 g. 3 EBC Tarwemout600 g. 4 EBC Hallertau Perle27 60 min. 6.7 α Braumeister Bovengist1 zakje Maisch schema 52 °C63 °C73 °C78 °C15 min.45 min.30 min.5 min.